Optimale samenwerking

Het gehele bouwproces kan op maat worden verzorgd.

In samenwerking met speciaal geselecteerde partners zoals architecten, constructeurs, elektriciens en installateurs kunnen wij u een totaal pakket van bouwdiensten aanbieden.

Door de korte lijnen binnen het bedrijf zijn wij in staat om tijdens de bouw wijzigingen en wensen snel te realiseren. Wij werken uitsluitend met gemotiveerde en vakbekwame mensen.

Wij bouwen efficiënt, duurzaam en werken enkel met hoogwaardige materialen.
Diensten


Nieuwbouw
Of het nu gaat om een huis, schuur of bedrijfshal. Elk project wordt tot en met de oplevering begeleid. Wij kunnen uw bouw compleet afgebouwd of casco opleveren.


Verbouw
Wilt u uw woning uitbreiden met bijvoorbeeld een aanbouw, erker, dakkapel of carport? Of wilt u een verbouwing in huis zoals een badkamer, wc, keuken of sfeerhaard? Bel ons gerust voor een advies op maat. Hiernaast plaatsen wij deuren en kozijnen en verzorgen wij het plaatsen van het glas. Wij verbouwen ook schuren en bedrijfspanden.


Renovatie
Een pand slopen en opnieuw bouwen of het pand weer laten voldoen aan de eisen van deze tijd? Ook dan is Lagemaat uw partner. Wij komen graag bij u langs om mee te denken over de diverse mogelijkheden. Desgewenst verzorgen wij de bouwtekening en de bouwaanvraag.


Ons bedrijf Diensten Projecten Contact
Bouwbedrijf B. v.d. Lagemaat BV
Onze adviezen en offertes zijn geheel vrijblijvend.